Twitter E-mail
magnify
Home Toernooiopzet

Toernooiopzet

Het BSK Tafeltennis Limburg is een samenwerking tussen meerdere tafeltennisverenigingen in Limburg. Ondertussen zijn we al weer toe aan de vijfde editie van dit groots opgezette tafeltenniskampioenschap.

Wie mag meedoen?

Het BSK Tafeltennis staat open voor alle leerlingen uit de groepen 3 tot en met 8. Leerlingen uit de groepen 3 en 4 strijden om de prijzen via het spellencircuit Table Stars. Het is ook mogelijk voor deze kinderen om deel te nemen aan wedstrijden. Leerlingen uit groepen 5 tot en met 8 strijden om de prijzen via wedstrijden in meerkampvorm. Leerlingen die tevens lid zijn van een van de deelnemende verenigingen doen mee in een “Leden-klasse”.

Waar kun je meedoen?

Het BSK Tafeltennis bestaat uit een voorronde en een grote finale. De voorronden worden gespeeld op lokaties bij de deelnemende verenigingen en op verschillende data. Kijk op deze website onder het kopje ‘Voorronden’. Daar staat vermeld welke verenigingen op welke lokatie hun voorronde spelen en op welke dag dat is. Deze lokale voorronde kan vrij ingevuld worden.

Wie speelt de BSK Finale?

De grote finale wordt gespeeld begin april 2015. De BSK Finale is voor de beste deelnemers uit de voorronden. Uit iedere voorronde plaatsen de nummers 1 en 2 van groep 5, groep 6, groep 7 en groep 8 van elke school zich voor deze finale. Voor de BSK Finale voor groepen 3 en 4 plaatsen zich uit elke voorronde de nummers 1 en 2 van elke school. Vanuit elke voorronde plaatsen de twee beste ‘leden van verenigingen’ zich bovendien voor de speciale ‘Leden-klasse’.

Jouw school kan ook winnen!

De basisschoolleerlingen proberen natuurlijk zo goed mogelijk te spelen om zo Basisschoolkampioen Tafeltennis te worden. Maar jullie spelen om meer dan alleen die grote eer. Jullie kunnen namelijk ook jullie basisschool aan een mooie prijs helpen! Alle basisscholen die deelnemers leveren aan het BSK Tafeltennis strijden mee om de BSK Scholenprijs via een puntensysteem.

Hoe kunnen jullie je school helpen? Voor iedere wedstrijd die jullie in de winnen krijgen jullie punten voor het Scholenklassement. Tijdens de BSK Finale wordt het puntensysteem uitgelegd. Het is niet voor niets een finale!